BLOG

Kontaktirajte nas

Kaj je energijska psihoterapija

Piše: Urša Milavec za Svet Kapitala

Eden od izzivov, s katerem se sooča klasična psihoterapija, ki poteka na osnovi pogovorne interakcije med terapevtom in klientom je ta, da zmeraj trči ob minljivo naravo tega, kar poskuša pozdraviti - psiho. Ta delno biološko in delno duhovno živi v neprestanem nihanju razpoloženja, pogonov, stališč, inspiracij, konfliktov, prepričanj, potreb, spominov, navad, travm in hrepenenj, če omenimo le nekatere med njimi. Tako je vsak poskus, da bi ocenili, diagnosticirali in zdravili psiho, preobremenjen z težavnostjo.
Preberi več

7 stebrov zdravja in harmonije

Piše: Urša Milavec z Svet Kapitala

Živimo v zelo burnih časih, ko nam je na voljo vsa mogoča tehnologija, kupujemo lahko dobesedno s kavča, imamo hrane in informacij v izobilju, na voljo so nizke cene letal, kar nam omogoča potovanje po celem planetu itd. Ob vseh prednostih te informacijske dobe, ki jo angleški znanstvenik James Lovelock imenuje doba hiperinteligence, postaja naš največji izziv, kako ohraniti ravnovesje.
Preberi več

Uporaba mantrama uma

Piše: Urša Milavec za svet Kapitala

Med besedama mantra in mantram je drobna razlika. Obe izhajata iz sanskrtske besede, ki pomeni miselni instrument...razlika pa je sledeča: mantram je zvočni miselni instrument, medtem ko je mantra tih. Naj se tega zavedamo ali ne, svoje življenje ustvarjamo z mislimi. Vse stvari, ki postanejo del naše fizične realnosti, najprej nastanejo v umu, in sicer iz sestavine, ki ji pravimo misel. Ker je mantram miselno orodje, ga lahko uporabimo za to, da svoje življenje oblikujemo in ustvarjamo tako, kot nam ustreza.
Preberi več

Aktivnost, modrost in predanost

Piše: Urša Milavec za Svet Kapitala

Ko se nam že zdi, da smo odkrili nekaj povsem novega in doslej neznanega, gre najbrž za prastaro zadevo, za katero nismo vedeli, preprosto zato, ker se nismo potrudili, da bi jo našli.
Preberi več

Nič ni nepremagljivo

Piše: Urša Milavec za Svet Kapitala

V našem življenju ne obstaja situacija, ki je ne moremo preiti, premagati ali se z njo soočiti; ne glede za kakšno situacijo ali problem gre, zmeraj obstaja rešitev zanjo.
Preberi več

Kateri notranji glas poslušati

Piše: Urša Milavec za SVET KAPITALA

"Obstajata dva volkova, ki se zmeraj borita za prevlado. Eden je tema in obup, drugi svetloba in upanje. Kateri zmaga? Tisti, ki ga hranimo." Cherokee Legend
Preberi več

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 DNEVNI trening na Brionih

Trening za posameznike

Program za izboljšanje notranjega in zunanjega sveta

FENGSHUI - PRANIC HEALING® - CALM MIND

Več

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM

Program za posameznike

Online program osebne rasti, poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

Calm Mind & Pranic Healing®

Mesečni ONLINE program - RAVNOVESJE poglobljeni

Program temelji na pridobivanju znanj o holističnem pogledu na naše telo in zdravje ter zmanjšanju stresa na telesnem, mentalnem in energijskem telesu. Drugi del programa je namenjen praničnemu - energijskemu samozdravljenju - Pranic Healing® ter načinom povečanja življenjske energije- Qi.

Več

RAVNOVESJE MED DELOM IN DRUŽINO

Mesečni program za zaposlene ženske in mame

Online program ravnovesja med delom in družino za zaposlene ženske in mame

Več

2 dnevni teambuilding na Brionih

Trening za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

Celodnevni trening za podjetja

O stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Trening za posameznike

Individualni trening

Program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. En poglavitnih ciljev je utišati um ter pričeti delovati bolj v stiku z pravim jazom.

Več

IN & OUT

Celovit program za posameznike z Uršo in Nano

Idividualni program za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje.

Več

IN & OUT

DELAVNICA z Uršo in Nano

Delavnica za za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje

 

Več

Naroči se na naše e-novice