DELAVNICA z Uršo in Nano

IN & OUT

Delavnica za za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje

 

Kontaktirajte nas

Vzemite življenje, zdravje in počutje v svoje roke in se nama pridružite v odkrivanju vaše nove poti, ki je pot celostnega zdravja, dobrega počutja, miru, radosti, lepote, harmonije, miline in ljubezni.

 

OUT: Ali ste vedeli, da je 1/3 našega uspeha na vseh področjih: zdravja, odnosov, osebne rasti, kariere, povezanosti z modrostjo... itd., odvisna od okolja v katerem bivamo in delamo?

IN: In obratno; ali ste vedeli, da je naše okolje zrcalo našega notranjega sveta (zavednih ali nezavednih miselnih procesov) in ravni življenjske energije, ki jo imamo v danem trenutku ter, da na notranji in zunanji svet lahko pozitivno vplivamo z enostavnimi spremembami in usmerjanjem življenjske energije či/prane ter tako spremenimo svoje življenje, zdravje in počutje na bolje?

Na štiri urnem programu si bomo pogledali na kakšne načine lahko uredimo svoj zunanji svet (okolje kjer prebivamo in delamo), da bolje podpira naše zdravje in namene v življenju, ter kako lahko z poznavanjem delovanja našega uma in stanja energijskega telesa dosežemo pozitivne spremembe na mentalni in energijski ravni ter se tako hitreje pozdravimo, naredimo želeno spremembo ali se zaščitimo pred boleznimi.

 

ZA KOGA

 Pridružite se nama, če se soočate z:

 • resno boleznijo,
 • izgorelostjo,
 • nizkim nivojem energije,
 • si želite izboljšati zasebne odnose,
 • si želite pritegniti v življenje novega partnerja/ico,
 • potrebujete pomoč pri izpuščanju navezanosti /na predmete ali ljudi,
 • iščete celostne rešitve za svoje zdravje in dobro počutje,
 • ste na poti osebne rasti in izboljšujete vse vidike svojega življenja.

 

OUT (z Nano)

 ... naučili se bomo kako uredimo bivalno in delovno okolje po principih urejanja prostora, ki temeljijo na tehnikah pospravljanja, zakonih privlačnosti in energijskem čiščenju z elementi Feng shuja:

 • Kako se soočimo s svojo navlako
 • Kako se znebimo se stvari, ki nas ne podpirajo (več) ali nas energijsko izčrpavajo
 • Kako iz telesa očistimo neprijetne občutke in napetosti, ki se prebudijo ob soočenju s težkimi energijami predmetov in preteklostjo, ki jo osvetlijo
 • Kako energijsko očistimo prostor
 • Kako pozitivno vplivamo na svojo prihodnost
 • Kako uredimo prostor, da pozitivno deluje na našo podzavest (posledično naši možgani lažje vstopajo v alfa stanje)
 • Kako razpostavimo predmete, ki jih imamo radi in nas energijsko podpirajo, da vzpostavimo stebre energijske podpore glede na smeri neba

 

IN (Z Uršo)

... poglobili se bomo v našo pravo naravo ter s tem povečanju notranje moči in miru za soočanje z vsemi vlogami, ki jih živimo ter izzivi, ki jih dobivamo.

Notranje spremembe bomo dosegli s spoznavanjem, kako stik z našo pravo naravo pomaga živeti z več lahkotnosti, notranjega miru, miline, ljubezni in radosti. Ker pa smo ljudje preplet fizičnega, energijskega in mentalnega telesa si bomo pogledali tudi osnovne tehnike energijskega samozdravljenja oz. dviga življenjske energije - či oz. prane.

 • Vloge, ki jih živimo nas oddaljijo od naše prave narave
 • Mehanizmi delovanja uma in njihov vpliv na počutje in rezultate
 • Spoznavanje, da vsi doživljamo svet od znotraj navzven in smo tako sami odgovorni za svoje življenje
 • Pomen življenjske energije-či/ prane in od kje jo dobivamo
 • Osnovne povečanja življenjske energije- či/prane in samozdravljenja

 

Zagotovljen stranski učinek delavnice: pozitivni premiki na vseh področjih vašega življenja.

Po delavnici boste več časa prebivali v stiku s svojo pravo naravo, v lepih občutkih, se na svet odzivali bolj povezani s svojo notranjo modrostjo, ter se seznanili s preprostimi koraki povečanja življenjske energije in samozdravljenja.

Prenesi PROGRAM pdf

KJE in KDAJ

Delavnica bo potekala  17.6. od 17h do 21h v prostorih Master Change Traininga na Tržaški cesti 2, v Ljubljani oz. Online po Zoomu, če bo prijavljenih več kot 10 oseb.

*Vmes si bomo vzeli 20 min premor za prigrizek in počitek.

 

CENA 

Cena štiri urne delavnice: 60 EUR

*DDV vključen
*Plačilo potrebno pred pričetkom programa na TRANSAKCIJSKI RAČUN pri NLB št: 02045-0255519531/Popr d.o.o., Tržaška cesta 2 Ljubljana / Namen: IN&OUT delavnica

 

PRIJAVA

Preko e maila: ursa@masterchangetraining.si 

 

O Urši in Nani:

 

Urša je ustanoviteljica in trener vseh programov Master Change Traininga, ki se ukvarjajo z obvladovanjem stresa, soočanjem z boleznijo, osebno rastjo in življenjem z več radosti in harmonije. Mentalni del programov temelji na spoznavanju 3 principov; um, misel in zavest, ki krojijo naše celotno izkušanje in doživljanje. Energijski del programov temeji na osnovah praničnega zdravljenja- PH-Pranic Healinga, ki je temelj naše življenjske energije in samozdravljenja. Urša je tudi redna kolumnistka časnika Svet kapitala za področje harmonije uma, telesa in duha.

 

Nana je NLP Mojster Praktik, z mednarodnim certifikatom dr. Richarda Bandlerja, z znanji iz različnih tehnik energijskega zdravljenja, energijskega coachinga, dihalnih tehnik in meditacije. Diplomirala je na AGRFT iz dramaturgije in študij nadaljevala iz režije performansa na Belgijski šoli a.pass. V svojih predstavah, sploh pri delu z mladimi, vpeljuje znanja iz NLP in energijskega coachinga kot pomoč pri javnem nastopanju. Je docentka na AGRFT, kjer poučuje Radijsko igro.

 

Ostali MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 DNEVNI trening na Brionih

Trening za posameznike

Program za izboljšanje notranjega in zunanjega sveta

FENGSHUI - PRANIC HEALING® - CALM MIND

Več

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM

Program za posameznike

Online program osebne rasti, poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

Calm Mind & Pranic Healing®

Mesečni ONLINE program - RAVNOVESJE poglobljeni

Program temelji na pridobivanju znanj o holističnem pogledu na naše telo in zdravje ter zmanjšanju stresa na telesnem, mentalnem in energijskem telesu. Drugi del programa je namenjen praničnemu - energijskemu samozdravljenju - Pranic Healing® ter načinom povečanja življenjske energije- Qi.

Več

RAVNOVESJE MED DELOM IN DRUŽINO

Mesečni program za zaposlene ženske in mame

Online program ravnovesja med delom in družino za zaposlene ženske in mame

Več

2 dnevni teambuilding na Brionih

Trening za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

Celodnevni trening za podjetja

O stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Trening za posameznike

Individualni trening

Program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. En poglavitnih ciljev je utišati um ter pričeti delovati bolj v stiku z pravim jazom.

Več

IN & OUT

Celovit program za posameznike z Uršo in Nano

Idividualni program za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje.

Več

Naroči se na naše e-novice