Delavnice in predavanja

Delavnice za podjetja

Specializirane delavnice - predavanja za obvladovanje stresa in izgorelosti na poslovnem ali zasebnem področju življenja.

Dvo urne delavnice so interaktivna predavanja na temo obvladovanja stresa, preprečevanja izgorelosti ter dviga učinkovitosti. 

Delavnice  so primerne za kolektiv v podjetju, ki je uspešen in zelo obremenjen ter se zaveda pritiskov stresa in velikih obremenitev. Vsak, ki bi želel narediti spremembo in za prvi korak potrebuje strokovno vodstvo ali zgolj motivacijo, se lahko pridruži. Vodili in pomagali vam bodo strokovnjaki s področja delovanja uma, celostnega zdravja,  telesne aktivnosti, sproščanja ter pozitivne psihologije, ki je usmerjena k doseganju ciljev.

Naš cilj je ljudem pomagati do spoznanja kaj je pravi izvor stresa in s tem povečati notranji mir, zadovoljstvo ter učinkovitost.

Za več informacij pišite na: ursa@masterchangetraining.si

 

 

Ostali MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

Trening za posameznike

2 dnevni

Master change training je specializiran trening, ki posameznikom in kolektivom pomaga delovati z manj stresa. Problema stresa se loteva celovito, z vidika uma, telesa in duha.

Več

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

NOVO - Celodnevna delavnica za podjetja

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Master Change Trening Club

Redna mesečna srečanja

Mentalni treningi učinkovitega obvladovanja stresa.

Več

Trening za podjetja

2 dnevni

Intenziven dvodnevni program namenjen izdelavi sistematičnega akcijskega načrta za rešitev situacije, ki posameznika ali kolektiv spravlja v stres.

Več

Program za posameznike

6 tedenski

Trening poteka 1x tedensko 60 min. Celoten program treninga sledi akcijskemu načrtu, ki je namenjen rešitvi stresne situacije ali dlje trajajočega stresnega obdobja.

Več

3 TEMELJI ZDRAVJA

2 dnevna praktična delavnica

miren um / naravna hrana / funkcionalno telo

Več

Naroči se na naše e-novice