Udeleženci o treningih

MCT treningov se udeležujejo zaposleni posamezniki na vodstvenih položajih tako zasebnega kot javnega sektorja.

MCT treningov se udeležujejo zaposleni  posamezniki na vodstvenih položajih tako zasebnega kot javnega sektorja. Trening jemljejo kot zaščito pred pretiranim izčrpavanjem in soočanjem z vsakodnevnimi stresnimi situacijami. Doživljajo ga tudi kot alternativo managerskem pregledu z vidika mentalne kondicije in grajenje življenjskega sloga odpornega na stres.

mitja milavec 2

MITJA MILAVEC

Solastnik in vodja mreže Luna \ TBWA v Adriatik regiji. TBWA je ena največjih globalnih komunikacijskih mrež na svetu.

»Managerji na žalost prepozno prepoznavamo izgorelost. Še več – ko že pride, si to neradi priznamo in zelo redko poiščemo pomoč, vse dokler ni prepozno. Izgorelost je uvrščena med duševne bolezni našega časa, vemo pa tudi, kako težko jo je zdraviti, kaj šele pozdraviti. Delavnica, ki sem se udeležil, je bila uspešna. Tja sem prišel z vprašanji, na katere sem dobil odgovore. Le-te že uporabljam vsak dan. Torej ... priporočam!«

Brez naslova

VESNA RAZBORŠEK

Leta 2010 imenovana za direktorico Doma starejših Šentjur, ki je bil v letu 2016 med prejemniki priznanja »Najtoplejši dom«, ki ga je podelilo MDDSZEM ter časopisna hiša Delo. Istega leta tudi prejemnica nagrade za kvalitetno in strokovno delo na področju socialnega varstva v zadnjih petih letih, ki ga podeljuje Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

"Managerji so danes pred izjemnimi izzivi in to ne glede na področje na katerem delujejo. Z veseljem sem se odzvala vabilu ekipe Master Change Traininga in se udeležila enodnevnega treninga. Njihov multidisciplinaren pristop, inovativni tretmaji in celostni vidik so svežina na področju preventive pred stresom ter obnavljanju lastnih virov in managerju omogočijo, da s svojim potencialom seže še dlje, vendar tokrat z več lahkotnosti in moči. Toplo priporočam.​"

DALI

Dali Bungič

Direktorica, LUNA \TBWA

Vodenje sodelavcev zahteva nenehno učenje. Enako ali celo bolj kot operativne veščine so pomembne tiste mehke. Masterchange trening je presegel vsa moja pričakovanja, saj gre za zelo inovativno kombinacijo različnih pristopov in trenerjev, kar posamezniku omogoča, da zelo hitro definira svojo šibko točko oz. tisti del, ki ga pri vsakodnevnem delu ovira pri maksimalnem izkoristku svojih potencialov. Posebej bi izpostavila celovit pristop, s katerim se posvetijo tudi področjem, ki so pri klasičnem coachingu pogosto v ozadju (npr. telesni in duhovni vidik).

BB

Brigita Bavdek

direktorica BB BIO.SI

Z izzivom kako povečati kvaliteto dela in življenja se managerji v podjetjih srečujemo vsak dan, prav vsi. Čarobne palčke za rešitev tega izziva ni, obstaja pa sistematičen pristop, ki ga Urša Milavec z Master Change treningi za obvladovanje stresa zelo kvalitetno izvaja. V našem podjetji je Urša izpeljala tailor made interaktivno predavanje na temo stresa, zaščite pred stresom in izgorelostjo, ki je bilo odlično teoretično zasnovano in povezano s praktičnimi vajami, ki jih lahko vedno znova izvajamo tudi na delovnem mestu in v našem vsakodnevnem okolju. Spoznali smo, da je sproščanje osnova za kvalitetnejše in hitrejše opravljanje nalog. Urša pravi »Naš um je kakor mišica. Bolj kot ga bomo trenirali, večja bo njegova zmogljivost in fleksibilnost razmišljanja » Nikoli ne zaspimo z negativnimi mislimi, v mislih poiščimo rešitve in zjutraj bomo šli novim zmagam naproti.

Izjave udeležencev 2-dnevnega MCT teambuildinga

IZJAVE udeležencev 2-dnevnega antistresnega MCT teambuildinga, septembra 2018 na Brionih, za podjetje Processi, ki se ukvarja z IT rešitvami za večje poslovne sisteme.

Fokus teambuildinga je bilo zmanjšanje stresa v kolektivu in iskanje rešitev na 3-eh nivojih (1. nivo-UM: učinkovito delovanje kolektiva z manj stresa, 2. nivo-TELO: določitev življenskega sloga odpornega na stres ter 3. nivo-DUH: sproščanje napetosti v kolektivu )

DUŠAN A.

DIREKTOR, PROCESSI

Zelo sem zadovoljen z organizacijo treninga. Pozitivno sem presenečen kako smo se sodelavci povezali, kar je zaradi stresa, ki ga imamo v kolektivu težko narediti v domačem okolju. Super izbira okolja- otoka Brioni za izvedbo teambuildinga. Super je bilo. Super mi je bilo, da smo prišli do rešitve stresnega primera iz naše prakse. Pomagalo nam je, da smo dobili nov pogled na problem, ki nas spravlja v stres. Imeli smo kombinacijo reševanja poslovnih izzivov in osebne rasti, kar je bilo super. Dobili smo tudi usmeritev za naprej, ker smo spoznali osebnostne tipe vseh posameznikov.Top.

NEVENKA R.

PROCESSI

MCT koncept um/duh/telo mi je zelo zanimiv in tudi soglasno smo se, kot kolektiv odločili za vaš trening zaradi tega. Iz vsakega dela treninga sem dobila nekaj uporabnega tako zase, kot za kolektiv. Prav tako sem tudi dobila zelo konkretne napotke, kako osebnostne tipologije prepoznati pri drugih ljudeh in bom to znanje uporabila pri delu s strankami.

Poglej video

DAMJAN D.

PROCESSI

MCT koncept Um/duh/telo je pri spopadanju s stresom zelo dober in skozi cel trening je bil razporejen v pravi količini. Vsem MCT trenerjem je uspelo, da smo se odprli do te mere, da smo v dveh dneh prišli do konkretnih rezultatov na konkretnih primerih, ki nas kot kolektiv spravljajo v stres, ne da bi se ob tem skregali. To je na podobnih delavnicah zelo redko.

Poglej video

BARBARA M.

PROCESSI

Bilo mi je super. Upam, da se ponovno vidimo čez pol leta na meritvah in kontroli rezultatov.

IVAN B.

PROCESSI

Zelo pozitiven mi je bil občutek povezanosti kolektiva do katerega je prišlo v teh dveh dneh.

PETRA M.

PROCESSI

Všeč mi je bilo, da smo si izmenjali tudi naše občutke, ki niso vezani samo na posel temveč na naša osebna doživljanja ostalih članov kolektiva. Predvsem mi je bilo všeč, da smo imeli v programu tudi telesno sproščanje in rekreacijo. Bilo mi je super.

Poglej video

VESNA K.

PROCESSI

Všeč mi je bilo, da vam je uspelo, da noben izmed nas v vseh treh dneh med programom ni bil nič na telefonu ali računalniku, kar je v našem kolektivu zelo redko. Dokazali smo si, da zmoremo biti ne samo 1 uro, temveč kar 3 dni brez računalnikov

ALEŠ ČIBEJ

PROCESSI D.O.O.

Dobra in zelo koristna širina delavnic, prava osvežitev in trening novih znanj, metod, za boljšo uravnoteženost, zdravje, posameznika in odnose v skupini. Pri posameznikih tima je sprožilo pravi zagon za spremembe, različne izboljšave življenja. Z veliko truda in zelo kakovostno posredovanje znanja različnih področij.

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

Trening za posameznike

2 dnevni

Master change training je specializiran trening, ki posameznikom in kolektivom pomaga delovati z manj stresa. Problema stresa se loteva celovito, z vidika uma, telesa in duha.

Več

Trening za podjetja

2 dnevni

Intenziven dvodnevni program namenjen izdelavi sistematičnega akcijskega načrta za rešitev situacije, ki posameznika ali kolektiv spravlja v stres.

Več

Program za posameznike

6 tedenski

Trening poteka 1x tedensko 60 min. Celoten program treninga sledi akcijskemu načrtu, ki je namenjen rešitvi stresne situacije ali dlje trajajočega stresnega obdobja.

Več

Delavnice za posameznike

Delavnice in predavanja

Specializirane delavnice - predavanja za obvladovanje stresa in izgorelosti na poslovnem ali zasebnem področju življenja.

Več

Delavnice za podjetja

Delavnice in predavanja

Specializirane delavnice - predavanja za obvladovanje stresa in izgorelosti na poslovnem ali zasebnem področju življenja.

Več