O Urši

Transformativni Coach, NLP Mojster Praktik, NLP Business in Life Coach ter Mojster Hipnoze z mednarodnimi certifikati dr. Richarda Bandlerja ter certificirana izvajalka zdravljenja z življenjsko energijo - prano, po metodi Advanced Pranic Healing® in Pranic Psychotherapy® by Master Choa Kok Sui. Diplomirala na Fakulteti za šport. Ustanoviteljica, idejna in kreativna vodja MASTER CHANGE TRAININGA.

Kontaktirajte nas

Moje ime je Urša Milavec in sem ustanoviteljica, trener in vodja Master Change treninga. Celostno obravnavnje zdravja,  doživljanja našega življenja in okoliščin, ki ga krojijo je glavno vodilo vseh oblik treningov.

Kot diplomantko fakultete za šport me je vedno zanimalo delovanje človeškega telesa, vpliv gibanja na ljudi, človeško počutje in rezultate.

Prva leta po diplomi sem posvetila predvsem učenju športne vzgoje otrok in mladostnikov. Po rojstvu mojih treh otrok pa me je nemirni in radovedni duh gnal k ustanovitvi centra za dobro počutje, kjer sem leta 2008 začela združevati pristope iz športa, rekreacije, nege telesa in prehrane.

Leta 2014 sem svoja znanja začela dopolnjevati še z vidika uma in pridobila v naslednjih dveh letih  vse stopnje  certifikatov iz nevrolingvističnega programiranja, coachinga in hipnoze, ki so mi odprla povsem nov svet v delovanje človeškega uma in tudi telesa.Tako sem začela vključevati v treninge obvladovanja stresa, ki jih vodim poleg telesnega vidika tudi vpliv našega nezavednega pri doseganju harmonije in notranjega miru.

Od l. 2017 vključujem v treninge 3 Principles (principe), ki so um, misel in zavest in njihov vpliv na doživljanje samih sebe, kot tudi okolice. Ko posameznik ponotranji delovanje treh principov, se zgodi notranja transformacija, ki mu omogoča ohranjanje notranjega miru in harmonije, ter delovanje s polnim potencialom, kljub izkušanju neprijetnih notranjih ali zunanjih okoliščin.

L. 2020, sem postala redna kolumnistka Časopisne hiše Delo - Svet Kapitala, za področje harmonije, zdravja, notranjega miru in osebne rasti, ki je namenjeno poslovni srenji.

Leta 2021 sem se pričela zaradi soočenja z resno boleznijo izobraževati na področju energijskega zdravljenja. Pranic Healing® in Pranic Psychotherapy® sta me prepričala in navdušila čez noč, ker sem na lastni koži občutila pozitivne učinke zdravljenja po njunih principih. Master Energy Healing, ki ga že vključujem v moje programe je nova dopolnitev pomoči ljudem, ki potrebujejo energijsko podporo pri njihovem zdravljenju fizičnih ali psihičnih bolezni in zmanjšanju stresa.

Svoja znanja redno izpopolnjujem na seminarjih, tako doma ( na Mastermind akademiji- pri dr. Aleksandru Šinigoju, Zavodu pot za zdravje - Jureta Jeraja in Adrianu Kezele) kot v tujini (dr. Richardu Bandlerju, soustanovitelju NLP-ja, Paulu McKenni, svetovno znanemu hipnotizerju, Michael Neillu-3 Principles coaching in Tonyju Robbinsu, najvplivnejšima coachema za osebno in poslovno rast, ter filozofu in mistiku Syd Banksu, utemeljitelju 3 principov ter pri Inštitutu za notranje študije -  Pranic Healing®.).

 

 

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

2 DNEVNI trening na Brionih

Trening za posameznike

Program za izboljšanje notranjega in zunanjega sveta

CALM MIND - PRANIC HEALING® - FENGSHUI

Več

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM

Program za posameznike

Online program osebne rasti, poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

Calm Mind & Pranic Healing®

Mesečni ONLINE program - RAVNOVESJE poglobljeni

Program temelji na pridobivanju znanj kako lahko sami vplivamo na naše fizično, mentalno in energijsko telo, da bomo ostali zdravi in v ravnovesju. 

Več

ADVANCED PRANIC HEALING®

Energijska terapija z uporabo barvnih pran ali chi

Najnaprednejši sistem energijskega zdravljenja, ki uporablja barvne prane.

Več

PRANIC PSYCHOTHERAPY®

Serija strategij z uporabo prane z namenom, da odstranimo negativne vplive in jih nadomestimo z pozitivno, čisto in zdravo energijo.

Več

RAVNOVESJE MED DELOM IN DRUŽINO

Mesečni program za zaposlene ženske in mame

Online program ravnovesja med delom in družino za zaposlene ženske in mame

Več

STRESNO ENERGIJSKI DETOX

Paket 6-ih prano terapij za zmanjšanje stresa

Terapije lahko izvedemo v živo ali na daljavo in z njimi vplivamo na energijske centre, ki so najpogosteje vpleteni, kadar smo pod stresom.

Več

2 dnevni teambuilding na Brionih

Trening za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

O MOJSTRU CHOA KOK SUI

Več o ustanovitelju sistema Pranic Healing®

Veliki Mojster CHO KOK SUI - ustanovitelj Pranic Healing® sistema

Več

Celodnevni trening za podjetja

O stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Trening za posameznike

Individualni trening

Program temelji na oblikovanju korenitih in globokih sprememb v razumevanju sebe in sveta okoli nas. En poglavitnih ciljev je utišati um ter pričeti delovati bolj v stiku z pravim jazom.

Več

IN & OUT

Celovit program za posameznike z Uršo in Nano

Idividualni program za zdravje, ravnovesje, pospešeno spremembo in dobro počutje.

Več