O Urši

3 Principles transformativni Coach, NLP Mojster Praktik, NLP Business in Life Coach ter Mojster Hipnoze z mednarodnimi certifikati dr. Richarda Bandlerja. Diplomirala na Fakulteti za šport. Idejna in kreativna vodja MASTER CHANGE TRENINGA.

Moje ime je Urša Milavec in sem ustanoviteljica ter vodja Master Change treninga. Ker sem radovedna in dinamična oseba in zelo rada raziskujem nova področja, je bila pot, ki me je pripeljala do sem, zanimiva  in raznolika.

Kot diplomantko fakultete za šport me je vedno zanimalo delovanje človeškega telesa, vpliv gibanja na ljudi, človeško počutje in rezultati.

Prva leta po diplomi sem posvetila predvsem učenju športne vzgoje otrok in mladostnikov. Po rojstvu mojih treh otrok pa me je moj nemirni in radovedni duh gnal k ustanovitvi centra za dobro počutje žensk, kjer sem leta 2008 začela združevati pristope iz športa, rekreacije, nege telesa in prehrane.

A naključje, ki seveda ni bilo naključje, me je leta 2014 pripeljalo do izobraževanj iz nevrolingvističnega programiranja, coachinga in hipnoze, ki so mi odprla povsem nov svet v delovanje človeškega uma in tudi telesa. Do leta 2016 sem pridobila vse certifikate iz zgoraj omenjenih področij in ogromno znanja iz delovanja uma, našega nezavednega ter strategije za pomoč ljudem in kolektivom za doseganje stanja aktivne sproščenosti.

Ko je istega leta prišla ideja, ji je z veliko truda sledila tudi končna oblika 3-nivojskega  Master Change treninga, ki posameznikom in kolektivom pomaga doseči harmonijo telesa, uma in duha ter na ta način živeti v stanju aktivne sproščenosti, ki je stanje, v katerem smo ljudje najbolj kreativni, učinkoviti in zadovoljni.

Svoja znanja o delovanju uma in človeški izkušnji nenehno izpopolnjujem na seminarjih, tako doma (na Mastermind akademiji, pri dr. Aleksandru Šinigoju in Adrianu Kezele) kot v tujini (pri dr. Richardu Bandlerju, soustanovitelju NLP-ja, Paulu McKenni, svetovno znanemu hipnotizerju, Michael Neillu in Tonyju Robbinsu, najvplivnejšema coachema za osebno in poslovno rast, filozofu in mistiku Syd Banksu, utemeljitelju 3 principov).

Trenutno odkrivam in tudi že vključujem v treninge duhovni vidik človekove izkušnje -3 Principles (mind, counciousness, thought), ki posamezniku pomaga priti v stik z notranjo modrostjo ter do razumevanja kako nastane človeška izkušnja. Ko posameznik pride do razumevanja 3 principov se zgodi notranja transformacija, ki mu omogoča trajno ohranjanje notranjega miru ter delovanje s polnim potencialom, kljub izkušanju neprijetnih notranjih ali zunanjih okoliščin. 

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

Online delavnica o učinkovitosti

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Master Change Trening Club

5 - MESEČNI ONLINE PROGRAM / ZA POSAMEZNIKE

Online program osebne rasti,  poglabljanja notranjega miru in harmonije.

Več

Online delavnica o zdravju

3 TEMELJI ZDRAVJA

obvladovanje stresa / naravna hrana / funkcionalno telo

Več

Trening za posameznike

2 dnevni trening obvladovanja stresa / za posameznike

Specializiran trening, ki posameznikom in kolektivom pomaga delovati z manj stresa. Problema stresa se loteva celovito, z vidika uma, telesa in duha.

Več

Trening za podjetja

2 dnevni trening obvladovanja stresa / za podjetja

Edinstven trening, ki se loteva obvladovanja stresa v kolektivih in pri posameznikih z grajenjem ravnovesja uma, telesa in duha.

Več

Celodnevni trening za podjetja

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Program za posameznike

6 tedenski

Trening poteka 1x tedensko 60 min. Celoten program treninga sledi akcijskemu načrtu, ki je namenjen rešitvi stresne situacije ali dlje trajajočega stresnega obdobja.

Več