Naše aktivnosti

V sklopu treninga izvajamo 2 dnevni poglobljen program obvladovanja stresa na Brionih, ki je namenjen podjetjem in posameznikom.

Posamična predavanja in interaktivne delavnice izvajamo za naročnike po predhodnem dogovoru.  Teme so obvladovanja stresa, harmonija uma telesa in duha, energijska zaščita pred stresom, dvig odpornosti na stres s prehrano in gibanjem, mehanizem delovanja uma in s tem povezano obvladovanje stresa, učenje sprostitvenih tehnik in gradnja miselnosti, ki pomaga obvladovati stres. 

Za več informacij in dogovor za izvedbo delavnic-e  v vašem podjetju pišite na ursa@masterchangetraining.si ali pa pokličite na 08 / 201 43 69 in z veseljem vam posredujem dodatne informacije. Več o temah delavnic si lahko preberete tukaj.

MCT Treningi

Izbirate lahko med različnimi posebej prilagojenimi MCT treningi.

Trening za posameznike

2 dnevni

Master change training je specializiran trening, ki posameznikom in kolektivom pomaga delovati z manj stresa. Problema stresa se loteva celovito, z vidika uma, telesa in duha.

Več

Nova paradigma razmišljanja o stresu in učinkovitosti

NOVO - Celodnevna delavnica za podjetja

Pogost izziv je kako ohraniti optimalno mentalno stanje tudi v najtežjih situacijah.

Več

Master Change Trening Club

Redna mesečna srečanja

Mentalni treningi učinkovitega obvladovanja stresa.

Več

Trening za podjetja

2 dnevni

Intenziven dvodnevni program namenjen izdelavi sistematičnega akcijskega načrta za rešitev situacije, ki posameznika ali kolektiv spravlja v stres.

Več

Program za posameznike

6 tedenski

Trening poteka 1x tedensko 60 min. Celoten program treninga sledi akcijskemu načrtu, ki je namenjen rešitvi stresne situacije ali dlje trajajočega stresnega obdobja.

Več

Delavnice za podjetja

Delavnice in predavanja

Specializirane delavnice - predavanja za obvladovanje stresa in izgorelosti na poslovnem ali zasebnem področju življenja.

Več

3 TEMELJI ZDRAVJA

2 dnevna praktična delavnica

miren um / naravna hrana / funkcionalno telo

Več